Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!

2015. január 24. 17:53 - Akanell

A galaktikus svindli

Legyetek üdvözölve halandók!

         Éreztétek már, hogy nyomorult életetek ezen a sárgolyón olyan értelmetlen, hogy mellkasotokból kiszakadó sóhajjal tekintetetek fel az égre, és feltettétek a kérdést, ki volt az az állat aki ezt a cirkuszt kitalálta? Jó hírem van! Ha nem is maga a nagy főnök jelentkezett be, hogy minimum egy bocsit elrebegjen ezért az őrültek házáért, de megérkezett a Galaktikus Föderáció!

 

 

    Itt vannak, és unatkozó magyar Aldi háziasszonyoknak bejelentkezve, azt az üzenetet küldték, hogy:

" Csá!

Tudjuk, hogy eddig, te csak egy lúzer voltál, aki lehúzott 20 évet valamelyik lélekromboló munkahelyen, és felneveltél két idióta kölyköt, hogy aztán amint kitették a lábukat otthonról, beadjad a válókeresetet Béla ellen, aki már akkor is egy szerencsétlen barom volt, amikor összekerültél vele, de legalább a lakás a tiéd lett, most meg halálra unod magad, és a tesco-s szatyrokat cipelve egyre azon tűnődsz, ki vagy te, és miért nem járt neked jobb sors, a káposzta szagú panelproliság helyett.

Vége a kutatásnak! Itt vagyunk! Megjöttünk, és megmentjük az emberiséget! Csodálatos faj vagytok! Az hogy az elmúlt harmincötezer évet azzal töltöttétek, hogy bunkós bottól eljussatok a harci drónokig arról nem tehettek.

Nem, arról csak a gonosz, (Illuminátusok, cionisták, annunakik, sátán, random másik földönkívüli civilizáció, szabadkőművesek, zsidók, bankárok, az EU, az USA...neked tetsző rész aláhúzandó) tehetnek. Te nem. Nem, nem. Téged becsaptak! Íme a valóság: 

 

 

       Na, hogy felnyílt a szemed, és tudod, hogy ezeknek, csak a Föld víze, aranya, emberrabszolgák kellenek, örömmel értesítünk, hogy te egy (fénymunkás/ atlantiszi gyógyító/szíriuszi lélek/ó egyiptomi papnő/druida/angyal/látó/ halló/érző/nyalogató/boszorkány/ vagy. Gratulálunk, ön nyert!

Ha eddig azt gondolta, hogy jobb mindenkinél, igaza volt! Annyira különb vagy, hogy még csak nem is ember! Az emberi álca csak a dauernek köszönhető!

Most, hogy rövidzárlatot kapott az agyad, hihetetlen képességek birtokába kerültél! Ezentúl a 3,14-ik dimenzióban fogsz DNS-t szerelni egy kínai gyártmányú csavarhúzókészlettel, mert bizony mondjuk néked, alapból elvagytok cseszve, de jöttünk a bazi nagy hajóinkkal (te kis oktondi, az anyahajónk háromszor akkora mint a Hold, csak álcázó módban vagyunk. Igaz a NASA-nál azóta is vért izzadnak, hogy mi a franc ez a gravitációs anomália, de velük nem tárgyalunk, mert a természettudományos diplomával rendelkezők túl hülyék, csakis az OKJ-s bolti eladó végzettséggel rendelkezőkben van meg az elegendő tudás, hogy felfogják több millió éves kultúránk és technológiánk fejlettségét.).

 

Tudnod kell ,hogy nagyon jó képűek vagyunk, és óriási hímtaggal rendelkezünk, akkorával, hogy a hetedik dimenziót kitölti. 

De eltértünk a tárgytól. Szóval, van ez a Föderáció, ami kvázi azért van, hogy megmentsük a hülyéket maguktól, és tudod, a múltkor beszóltam az Aliennek, mert aznap különösen büdös volt, aki merő szemétségből rám sózta ezt a az elbaszott  gyönyörű bolygót, mert kihasználta Jabbánal, hogy az tartozott neki amikor elsimította azt a balesetet, amikor véletlenül lenulláztunk egy másik ostoba civilizációt, szóval, én vagyok a parancsnok, és jöttem hogy...jöttem hogy ( Spock, add már ide azt a kurva fecnit), szóval hogy segítsünk dimenziót lépni. 

Na, igen, mert eljött az idő, elértétek a kellő fejlettséget. Sokkal kedvesebbek vagytok mint ezer évvel ezelőtt, nem fejeztek már le senkit, nem dobáltok bombákat iskolákra, nem erőszakoltok meg nőket tömegesen, nem tartotok senkit rabszolga sorban, abbahagytátok a környezetszennyezést, nem foglaltok el államokat, szóval úgy viselkedtek mint egy fejlett civilizáció.

Szóval, hamarosan jelentkezem, és megtanítok mindent, amit tudnod kell a világegyetemről, (ha végeztünk menj el Hawkinghoz és mond meg annak a droidnak, hogy fejezze be Isten kinyírását az egyenleteivel, mert az öreg már majdnem meggyógyította a múltkor, de aztán kijött azzal a könyvvel, és hát...na nem kellett volna!)

Szóval, nem sokára elmagyarázok mindent!

Pá földlakó.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newdarkage.blog.hu/api/trackback/id/tr657105395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!
süti beállítások módosítása