Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!

2015. január 31. 09:44 - Akanell

Babbanccsok

Avagy ha nekünk nem megy majd a gyereknek fog...

Hali hó, áldott rózsaszín szeretetteljes jó napot kívánok!

Nem eresztettem el fogaim közül a Föderációt, de olyan besugárzás ért a cukkancs mukkancs gyerekfronton, hogy sötét lelkem vonyítva gubbaszt még mindig a sarokban, és éjjelente csillámos pónikról álmodik.

A történet valahol ott kezdődik, hogy az ezoval kellőképpen megfertőzött egyed, az év hatodik teliholdjában át adja magát valamely ázsiai szerelemtornának, és többszörös multiorgazmus követően, megtermékenyül...

Ezt a szivárvány lelkű egyedeknek maga a csoda, ( gratulálunk apuci spermiumai sikeresen elvergődtek anyuci petesejtjéig.) Egy kis gugli után kiderítettem, ez nem is a fogantatásnál kezdődik, hanem a vágynál...az a pár millió ember aki meg véletlenül bekapta a legyet, az biztos tudat alatt vágyott rá. Problem solved. 

Mivel anyuci a biológia órákon a hátsósorban épp szívecskéket rajzolt, lemaradt a valóságról, így ezt misztifikálva arra a következtetésre jut, hogy odafönt egy lélek tombolán nyerte őt mint édesanyát, és a megtiszteltetéstől megrészegülve adja át magát a csodálatos kilenc hónapnak. 

Gondos anyuka révén mindenféle praktikával kijelöli a gyerekágy helyét, odafigyelve, nehogy a szegény csimota valamiféle erőtéren szunnyadjon.

Hála a facebooknak, minden egyes eseményt nyomon követhetünk, kivéve, hogy mennyi ideig töltötte hányással az idejét, mekkorára dagadt, és egyéb csöppet sem cuki mellék történések. Azt még sem lehet kiposztolni, hogy a terhesség miatt annyit fingok ami egy alpesi tehénnek is becsületére válna. Vagy kövér lettem mint a disznó.

Maradnak tehát az ősanyaságot bizonyító kiírások, halmozott esetben ez megspékelve némi new ages porcukorral.

A minimum teljesítmény, hogy boldognak kell lenni, minden percben, hiszen ez kötelező. Ha bármikor elfog a rémület, hogy jó anya leszek-e, vagy beledöglöm a szülésbe, és hogy viselem el , hogy egy tőlem teljesen független akarat nutellát etet velem kovászos uborkával, na ezekre még gondolni se szabad, mert visszavonják a tökéletes anyuka engedélyt.

Az ilyen kiírásokra van egy megengedett sablon válasz, amire egész nyugodtan egy számítógépes generátor programot írhatnánk. Sötét lelkűeknek íme egy kis útmutató a kötelezően használható szavakról, és szófordulatokról:

- Gyönyörű, csoda, okos, ügyes, legszebb, mint az (anya, apja), melyik jegyben születik...(annak csakis a jó tulajdonságait kidomborítva, energia küldése ( + postaköltség és áfa), a gyerek neve (ebből személyiség és sors elemzés).

A 9 hónap alatt, nem elég fennhangon beszélgetnünk a gyerekkel (megemlítve neki, hogy ha nem hagyja abba a nutellás kovászos uborka miatti hisztit, akkor ez lesz az egyik szülinapi tortája a jövőben.)

Nem, egy gondos anyuka, lemegy alfába, és a négy sejtből álló magzatot biztosítja arról hogy csodálatos világ várja. közben Viváldit hallgat, kuszkuszt eszik, és boldogságban lebeg. (a terhességi hormonok jobbak mint a drogok.)

Állítólag ebben az időszakban a gyerek lelke álmunkban kommunikál velünk, elmeséli miféle karmikus szelek fújták a méhünkbe...ezt gyakran felnőtt alakjukban teszik...

Ha kellőképpen átlényegültünk a kilenc hónap alatt, és elértük, hogy mosolyunk még a Mona Lisa mosolyánál is áldottabb legyen megérkezik a szülés pillanata...Tegnap rögtönzött közvélemény kutatást tartottam ép elméjű nőknél, hogy a szülést (nem a gyerek első alkalommal való kézben tartását) mennyire tartották életük legcsodálatosabb eseményének, mindenki azt mondta, hogy na az egy horror volt.

Tudni kell, hogy a test egész komoly droglabort működtett. Endorfin, Dopamin, Adrenalin, és a témához illő Oxitocin. Ez utóbbi a szülésnél szabadul fel, és két lényegi szerepe van. Az egyik, hogy ez a természet egyik sunyi lépése, hogy na nő elfelejtse a fájdalmat, és hajlandó legyen a férfit még egyszer a közelébe engedni...szóval szülés megvolt, fájdalom megvolt, Oxitocin jön és:

 

 

Ha ez pipa, akkor a továbbiakban az anya gyermek kötődés segíti elő. Ennek köszönhetően tartjuk a 3 órája bőgő kis ördögöt továbbra is cukinak, és nem foglalkoztatnak minket az elhallgatására alkalmas drasztikus megoldások.

Ha már szülés, az egyik ezos szerzőpáros kitér a császár kérdéskörre, ami szerintük azért növekedett meg az utóbbi időben, mert a lelkek akik jönnek fejlettebbek annál, minthogy a fájdalmasabb utat válasszanak.

Szerzőtársaimmal megbeszéltük születésünk körülményeit, én magam egy éjszaka alatt visszakúsztam a méhbe, szerintem rájöttem, hogy hová is jöttem, de kiszedtek, míg a másik társunk hátsófertályát mutatta a világnak. Ezt összefoglalva arra a következtetésre jutottunk, hogy aki hátrálva érkezik, nagy dolgokra hivatott, hiszen szarik bele az egészbe...

Tehát megvolt minden, és a gyermeket a kezünkben tartjuk...(csak egészséges legyen!).

Fontos megjegyezni a szülés pillanatát, hiszen ebből rengeteg dolgot megtudhatunk, horoszkóp, számmisztika, a nevét is kielemeztetjük (ha nem tettük meg eleve amikor kiválasztottuk).

Mivel ezek a gyerekek egy meghatározott korban születnek, évtizedekre lebontva tudjuk, hogy indigó vagy kristály gyermek-e, hiszen a most jövő generáció az aki megmenti az emberiséget. (nem, nem a föderáció). Ennek alapján én egy indigó vagyok, akinek az a dolga ,hogy lerombolja a régit, és szembe menjen az elfogadottal, egész jól megy nem? Igaz abba a kézbe harapok ami kitalált engem...

Szóval ha még sem azt kaptunk amiben bíztunk, és a gyerek nem a megtestesül buddha, akkor is marad egy széles paletta, hogy kimagyarázzuk magunknak, miért jutott nekünk egy kis idióta. Ha túlmozgásos kis bandita, akkor indigó, ha túl csöndes,kis félénk nyúl, akkor fejlett lélek.

Csak egy újabb elmélet arra, hogy a szart amit mi csinálunk mással akarjuk elhordatni...majd a következő generáció...az majd leváltja a pártot, az majd megállítja a felmelegedést, az majd elhozza a békét...

U.I: csak tudni szeretném, hogy a sok idiótát, gyilkosokat, gátlástalan politikusakat, elvtelen businessman-neket, vallási fanatikusokat, és a világ seggfejeit ki szüli?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newdarkage.blog.hu/api/trackback/id/tr87126413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!
süti beállítások módosítása