Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!

2015. február 15. 09:59 - Akanell

Houston, baj van...I.

Legyetek üdvözölve a szeretetben áldott embertársaim...amíg kiröhögöm magam addig nézegessétek ezt:

 

banner_bbs_radio_maarten_horst.jpg

 

Na...csapjunk a térhajtóművek közé!

 

Sheldan Nidle. 

Íme:

0.jpg

 

Ez fickó egy adag használt zoknit hord az agya helyén, ugyanis egyszer volt szíves azt mondani, hogy ő  egy telepata. Na kivel kommunikál a mi hősünk? 

Yep.

Ufokkal. Mit ufokkal. Az egész Galaktikus föderációval! Tőle ered ez az agyrothasztó marhaság.

A modern világ lehetővé tette, hogy ne vívja ki magának a falu bolondja címet, és hála az internetnek, prófétává avanzsált, mert ma igazán sok lóvét kereshetsz ha igazán hülye vagy. Nagyon hülye. Nem, annál is.

Egyszer a honlapján kikiáltotta, hogy vége lesz a világnak 1996. december 17.-én. Ez egy keddi nap volt, ami szerintem rohadt igazságtalan, mert azt jelentette, hogy még az utálatos hétfőt lehúztad volna a munkahelyeden, hogy aztán másnap feldobd a talpad. Szóval ha szabad kérnem, a világvégét hétfő reggelre tegyétek, az általános hangulatom ebben az időintervallumban a legmegfelelőbb, hogy utolsót belekortyolva a kávémba, azt mondjam, na végre.

Persze a világnak mint általában esze ágában sem volt elpusztulni.

Bácsi nem jól érthette amit láthatatlan barátai sutyorognak neki, és kellett valami magyarázat a még életben lévő meglepett híveknek, így elegánsan csak annyit közölt: csak azért maradtunk még életben, mert kaptunk még egy esélyt. Minek azt ne kérdezzétek.

(Az elmaradt bulival kiérdemelte a Pigasus Awardot, amit az ügyeletes ezohülyéknek osztogat egy jenki. A díj egy szárnyas disznót ábrázol, annak a mottójára, hogy majd ha disznók repülnek drágám.)

Miután felsült, gyógykezelés helyett inkább egyesületet alapított, ez egyébként teljesen szokványos a kerékhíjas embereknél.

A  Planetary Activation Organization (PAO) nevű szervezetével azt jósolta, hogy 1997-ben 10 000 földönkívüli turista jön a Földre. 

Állítolag azért, hogy 1997 végéig a Földet egy megtestesült paradicsommá tegyék egyenlővé. 

Kedves ET!

Kurvára nem sikerült.

Eddig tartott a Wikipédia tudása. Na nézzük mit mond az egyesület...

Nincs is jobb annál, mikor valaki túl sokat akar, és elméletébe beszuszakolja a teljes tejútat, az arkangyalokat, párszáz dimenziót.

Olyan tárhaza tárul elém ebben a zagyvaságban, hogy nem tudom hol kezdjem...egy egész könyv nem lenne elegendő...

Na jó menjünk időrendben előre...

A magyar oldal legelső bejegyzésében...2011 táján, vadul ráharapnak az Arab tavasz nevezetű eseményre, és annak történéseit a maguk javára felhasználják, mégpedig, hogy ez az ébredés jele, és majd ezután minden király lesz, megtanulják odalent a demokráciát (az Iszlám Állam meg egy emberbarát intézmény.)

Hadd szúrjam közben, hogy mennyire szimpatikus az ,hogy úgy kezdenek egy üzenetet, hogy helló a felemelkedett mestereitek vagyunk... Na elmentek ti a....

Van valami magyarázkodás a valóságrácsról, hogy az majd felbomlik meg majd jó lesz...a kvantumfizika ehhez képest alsós matek.

Ebben a hit rendszerben felbukkannak az  Atlentisziak, nem nem írtam félre, de ők a dark side...úgy összeereszteném a másik elmeroggyant csoporttal, hogy játsszák már le ki a jó és ki a gonosz, én meg csak egy kávét kérek.

Na tehát összeomlik a valóság rács, és mi meg megyünk az ötödik dimenzióba...

Mi a francról beszéltek?!

Ha még az időt a negyedik dimenziónak tekintem, akkor is az ötödik dimenzió ez, nesztek egy kocka, 5 dimenzióban ha egy dimenziót az időnek szánok:

 

Ilyenkor szoktam azon hergelni magam, hogy kedves kormányunk még lejjebb akarja venni a reál tantárgyak oktatását a szakiskolában, jaj de szép lesz a heti egy matek...

Meg fizika.

Akkor nem hinnénk el olyan marhaságot, hogy a Galaxis közepe most sugározz null ponti energiát, hogy jó legyen nekünk...

A galaxis közepe egy fekete lyuk. Tudod, a nagy láthatatlan izé, ami felzabál mindent ami közel kerül hozzá. Nem vagyok fizikus, a mostani elméletek szerint van egy bizonyos "párolgása", de hidd el nekünk az nem oszt nem szoroz, pláne nem fog bele szólni csip csup kis ügyeinkbe.

Ha meg már kint rajzanak az űrben akkor nem mondanak olyan baromságot, hogy a gyönyörű zöldes-kék bolygótok. Nem láttok onnan jól???

 

Hol itt a zöld??? (Apollo 11-ről készített kép)

Jah, hogy ti az internetről szerzitek az infot:

 

Anyám borogass...folytatjuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newdarkage.blog.hu/api/trackback/id/tr557111309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!
süti beállítások módosítása