Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!

2015. január 25. 08:45 - Akanell

Hány éves a kapitány?

 Témázgassunk kicsit erről a Föderációról, szívem csücskéről.

Tegyük fel, hogy ezeknek nem volt jobb dolga mint felpakolni az egész pereputtyot, és ide lavírozni. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de ha ide tolja az arcát egy földönkívüli civilizáció, és még annyi udvariasság sincs benne, hogy bort meg virágot átnyújtva illedelmesen  bemutatkozzon, akkor marad a szokásos emberi válasz:

Welcome to Earth motherfuckers! :

 

 

Az idejövők és megmentelek titeket, nagyon megható, legalább annyira mintha a szomszéd hívatlanul becsámpázna a lakásomba, és kioktatna.

Kezdjük már azzal, hogy olyan messze vagyunk egy fejlett civilizáció fogalmától, mint ide a Plejádok. Nagyon szép gondolat, hogy majd jön Captain Planet, és megspórolja nekünk azt a munkát amit nekünk kell elvégezni, és tündérporral behintve elhozza a békét meg a love-ot.

Instant megvilágosodás, és húzzunk 19-re lapot, bolygószinten...Pár évvel ezelőtt még csak a személyes mennybe jutásodat garantálhattad ezos okj-s képzések által, de úgy látszik két atlantiszi papnő (jelen megjelenésük: Kovácsné Szabó Erzsébet műkörömépítő és Tóth Béláné Valéria bolti eladó összekaphatott a szocreál iskolaépület gazzal felvert udvarán, a legutóbbi ezo fesztiválon, és az egyik benyöghette, hogy én nem az angyalokkal kommunikálok vazzeg, engem bejelölt a face-n a galaktikus föderáció na erre varrjál gombot kisanyám!

Na ez a címeres ostobaság, ami felér a szientológusok Xenu sztorijával, olyan szubkultúrát teremtett,hogy elsírom magam mennyit tudok róla posztolni...( és akkor hol vagyunk még a többi agymenéstől).

Az ,hogy a Föderáció mi a szösz, arról mondjuk maguk az érintettek sem értenek egyet, de ez a szép az ezotériában, hinned kell benne. Ha nem hiszel, akkor nem vagy elég nyitott. Érted?

Leszögezném, hogy nem vagyok ateista. Nekem is van valamiféle hitem, de ez kimerül abban, hogy van valami, és ez a valami úgy van jól ahogy van, meg vagyunk mi, a valaminek köszönhetően, de az tuti ,hogy nincs semmi ingyen, és a valami nem fogja megspórolni nekünk az utat, hogy legalább egy fokkal jobbak legyünk emberileg vagy társadalmilag. Nem lehet futni ha nem tanulsz meg járni.

Úgy látszik a magyar néplélekben meg különösen jelen van ez a megváltó várás, aki elhordja a szart helyettünk, legyen az politikai párt, vagy túlvilági hatalom, a lényeg, hogy mi feltehessük a kezünket, nem mi vagyunk a hibások, hanem mindenféle entitás vagy földi titkos hatalom, azok miatt vagyunk nyomorultak. Nem azért, mert képtelenek vagyunk belátni, hogy a felelősség az elcseszett életünkért az a miénk. Persze ebben nincs semmi meglepő ez megy már évezredek óta.

Na vissza a Föderációhoz...

Ha nem hiszel, akkor nem leszel Földi Angyal, nem lépsz dimenziót, nem visznek el, hanem maradsz ahogy vagy...érted...szóval ajánlom melegen, hogy bevedd ezt a mesét, különben itt döglesz meg. Mert ezek annyira fejlett lények, tele vannak szeretettel, de aki nem hiszi el, hogy kint kerülgetik a műholdjainkat, az magára vessen. Szeretett 2.0 Föderációs változat...

Tehát a Csillagközi Gitt Egylet olyan szuper civilizációkból áll, akik több millió évesek, és olyan fejlettek, hogy megszerezték a jóisten telefonszámát, azóta pedig valami homályos tervet követnek, és beakarnak venni minket is a társulásba, csak még nem gyűjtöttünk elég supershop pontot a kártyánkra, szóval, jöttek kicsit megtolni a szekeret. Valószínűleg már megőszültek attól, hogy több tízezer éve várják ,hogy kicsit jobbak legyünk, ahelyett ,hogy felfognák, hogy az ember alapvetően egy isteni-állati teremtmény, és ha néha megszáll minket a vágy a jóságra, alapvetően erőszakosak vagyunk, és nem azért mert fejletlenek vagyunk, hanem mert ez az egyik alapvető ösztönünk. Kíváncsiak vagyunk és tudásszomjasan szedjük szét a világot, és ha ET erre téved szétkapjuk őt is meg a hajóját is mint a kisebbségi ironman-ek az elhagyatott gyárat. Nem rossz indulatból, csak megesz minket a fene, hogy hogy működik a világ... Gondolom minden ilyen földönkívüli szomszédnak volt ilyen korszaka, különben hogy jutottak volna el a hajókon való száguldozásig nemdebár? 

Kicsit olyan mint egy felnőtt lenézné a gyereket mert nem tud annyit matekból mint ő.

Ha meg nem minket akarnak megmenteni akkor jönnek a Földdel, és azt akarják biztonságban tudni.

A kedvencem, az a tézis, hogy akkor szartak be igazán, amikor ledobtuk az atomot a japókra. Hello, előtte meg annyi kísérleti robbantást csináltunk, hogy feltűnhetett volna nektek a Hold mellől. Mit gondoltatok, mire kell?

De most, de most, feloldják a karantént! (nem gondolták ezt végig tuti, még csak most kezdtünk bele az elektronikus hadviselésbe, és ki se próbáltuk a drónokat, az önvezérelt tankokat, meg az exoskeletonokat egymáson. 

Mert eddig karanténban voltunk, de most elérkezett az idő. Az az idő, ami sehogy se jön el, pedig 2012.12.21 -én is vártam, hogy legyen valami de sajnálatomra mégiscsak dolgozni kellett mennem, pedig alig vártam, hogy felhívhassam a főnököm, hogy ma nem megyek be a világvége miatt.

Mi történik ha itt az idő?

Emlékezni fogunk bezony! Hogy kik vagyunk valójában. Mekkora disznóság, hogy kitörlik ez belőlünk, itt hagynak egymással, aztán meg lehülyéznek minket...Ha meg egymásra keblére borulunk azokkal is akikbe most a nagykést vágnánk,akkor eljön a Kánaán, és mi leszünk a példa az egész tejútnak! (nekem erről Orbán illiberális állam víziója jut eszembe)...

Az meg külön öröm, hogy mi magyarok vagyunk a kulcsa az egésznek, mert mi eleve más bolygóról jöttünk, szóval ezért nem tudunk egy normális országot összehozni, mert túl fejlettek vagyunk. Talán egy galaktikus szupercivilizációval több szerencsénk lesz.

Nézzük meg a jövő letéteményeseit:

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newdarkage.blog.hu/api/trackback/id/tr237106641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Ha mindenki megvilágosodik akkor mi a sötétséget választjuk!
süti beállítások módosítása